Kategorier
Uncategorized

BRF behöver laddbox i Göteborg

Du som bor i någon BRF i Göteborg har säkert också uppfattat behovet av laddbox för elbilar. Fler och fler skaffar ju laddhybrider eller elbilar och att hitta laddstationer på stan är inte alltid det enklaste. Men som tur är finns det lösningar på problemet. Din BRF kan troligen som många andra föreningar i Göteborg installera laddbox för medlemmarna och vi hjälper gärna till med det. Vi hjälper till med projektet från början till slut, det är bara att kontakta oss så kan vi prata igenom önskemål och förutsättningar.

Styrelsebeslut om laddbox i BRF Göteborg

När det gäller lite större saker och sådant som berör medlemsnytta är det för det mesta styrelsen som ska processa frågan. Ta kontakt med din styrelse så kan de undersöka intresset för Effektiv Laddbox BRF Göteborg och sedan dra igång processen. Det finns många olika typer av laddboxar att välja mellan och tillgången på el kan också påverka vilken lösning som blir det bästa hos just er. Vi är experter på att installera laddboxar i Göteborg och vi kan givetvis hjälpa din BRF också med ett sådant här projekt. Vår långa erfarenhet borgar för en hög kvalitet och dessutom en kreativitet vad gäller att lösa eventuella problem längs vägen. Att installera laddboxar är oftast inte särskilt komplicerat men det är viktigt att det görs av proffs enligt gällande regelverk för att det ska bli rätt.

Erbjuda laddmöjlighet till andra

Din BRF i Göteborg kan välja att erbjuda tillgång till laddbox även för andra än medlemmar om ni vill. På så sätt kan ni faktiskt tjäna lite pengar på projektet eftersom det går utmärkt att tillämpa en annan prisnivå på en sådan laddplats. Även om det inte blir någon jätteinkomst så är det ändå lite pengar som kan investeras i projektets kalkyl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *