Kategorier
Uncategorized

Prova mexikansk foodtruck i Uppsala

Mexikansk matlagning och street food är två av de allra bästa sakerna som går att finna i matväg och de går att hitta i form av en mysig foodtruck i Uppsala, hos La Taqueria El Sombrero. De lagar goda tacos, quesadillas, tostadas med mera. Det behöver inte vara långt till en kvalitativ mexikansk matupplevelse med alla dess smaker av tomat, kött, salsa, avokado och bröd, utan den går även att hitta på hemmaplan, utan att det behöver ske en kompromiss på vare sig priset eller kvaliteten på maten.

Autentisk mexikansk foodtruck i Uppsala

För dig som söker en effektiv foodtruck Uppsala så kan La Taqueria El Sombrero starkt rekommenderas, dels för sitt breda utbud med olika goda mexikanska rätter, och dels den autenticitet som kökspersonalen ger, genom sin specialisering på det mexikanska köket. Prova gärna deras sopes (en typ av platta majsbröd) med bönröra, ost, gräddfil, salsa och sallad. Du kan också lita på att La Taqueria El Sombrero är miljövänlig och hållbar: de använder matvaror och andra produkter i köket som är bra för miljön, källsorterar och återvinner så mycket som möjligt, och tar till åtgärder för att minimera sina utsläpp.

Även catering och hemleverans

Utöver besök på La Taqueria El Sombreros foodtruck i Uppsala kan de också erbjuda sin goda mat i andra former, med såväl catering som hemleverans. Det är särskilt bra om du inte har tid att gå ut och hämta maten själv, men också om du vill bjuda på något särskilt gott till födelsedagen eller annan fest, eller till din firmas konferens. För dig som vill beställa catering eller leverans kan nå dem via telefon på nummer 018-751 01 58, eller helt enkelt genom att besöka dem på plats vid deras foodtruck på S:t Eriks Torg i Uppsala. Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *