Kategorier
Uncategorized

Kom till liv med Coolsculpting Stockholm

Första gången du hör talas om Coolsculpting Stockholm vet man kanske inte vad det är och föreställer sig något i stil med isskulpturer. Men ack så fel man kan tänka. Coolsculpting handlar om formerna på din egen kropp och är en icke kirurgisk metod att ta bort och minska oönskade fettdepåer.

Med åren smyger de sig på och många tänker inte ens på hur man slutar gå i vissa typer av plagg, slutar sätta på sig viss sportutrustning och ibland även undviker intimitet och närhet med någon annan bara för att man skäms över sina kurvor. Att få hjälp och få tillbaka sin livskvalitet utan kirurgi är något Ovärdelig coolsculpting Stockholm bidrar med. Att känna sig bekväm i sin kropp kan vara en av den största gåvorna man kan ge sig själv och ha avgörande inverkan på självkänslan och förtroendet som påverkar så många andra aspekter av livet.

Coolsculpting går till så att utvalda fettceller kyls ner snabbt för att kunna naturligt brytas ner enklare. Den teknik som används är utvecklad i USA, medicinskt godkänd och orsakar inte kylskador. De döda fettcellerna rensar kroppen ut själv via lymfsystemet, vilket på sin höjd orsakar lite lös mage första veckan efter behandlingen. Upp till 25 % av de fettdepåer man behandlar är borta för gott och återkommer inte alls. Denna teknik passar den som vill kunna komma i kläder en storlek mindre eller två och gett upp att kämpa med de där sista kilona.

Kostnaden är överkomlig och proceduren innefattar näst intill obefintliga risker. Metoden rekommenderas då den utförs med knappt obehag och nästan obefintliga biverkningar. Hos Coolsculpting Stockholm sätts det stort värde på trygghet och transparens med hur det går till och vad som sker under resans gång. Kund bestämmer helt själv om den vill börja litet eller smått och i vilken takt det hela ska ske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *